logovallop
Drone foto en video Zeeland
Drone foto & video

Een unieke presentatie van uw bedrijf of event

Drone luchtfotografie Zeeland

Met een drone foto kunt u een unieke presentatie van uw bedrijf, organisatie of evenement geven. Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Een ideaal marketinginstrument voor diverse organisaties. Wij maken niet 'zomaar' drone foto's; onze drone foto's worden uiterst professioneel gefotografeerd en nabewerkt. We onderscheiden ons sterk door het maken van hoog kwalitatief beeldmateriaal. We maken gebruik van professionele drone apparaatuur om de beste drone foto's en video's te kunnen maken. Wij werken voornamelijk in Zeeland, maar ook hierbuiten.


Voorbeelden drone foto's Zeeland

virtueletour
virtueletour
virtueletour
virtueletour
virtueletour
virtueletourOntwikkeling drone video Zeeland

Een internetgebruiker heeft weinig geduld en leest niet graag. Met een drone video draagt u de beleving over aan uw doelgroep. Wij maken drone video's voor evenementen, campings, hotels, bedrijven, terreinen en meer; de mogelijkheden zijn eindeloos. We denken graag met u mee en bieden u een passende oplossing aan voor uw vraagstuk. We werken een draaiboek uit voor het maken van een pakkende en resultaatgerichte drone film die uw organisatie of event uitstekend in beeld brengt. We spreken het draaiboek met u door, filmen en monteren de drone video, en leveren uw drone video uiteindelijk op in de gewenste formaten. Uw drone video kan vervolgens eenvoudig geïntegreerd worden in uw website, sociale media en meer. Natuurlijk is het mogelijk de lucht video beelden te combineren met normale video beelden. We zijn actief in Zeeland, maar ook hier buiten. Voorbeeld video: Voormedia.


Integratie website of sociale media

Onze partner Internetbureau Elloro integreert de drone foto's of video graag voor u in uw website. Dit kan eenvoudig via Youtube of Vimeo, maar ook creatief verwerkt in de layout.
Zoals wij bijvoorbeeld gedaan hebben bij de website van Camping het Hoge Licht


Wet- en regelgeving drone

Let op: werk met een (gecertificeerd) drone fotograaf die vliegt volgens de wet- en regelgeving, om te voorkomen dat u vervolgens een boete krijgt. Wij vliegen uitsluitend volgens de actuele wet- en regelgeving.

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here

Klanten aan het woord...

  • “…Van de diverse kamertypes die wij in ons hotel aanbieden heeft Vallop 360° foto’s gemaakt en deze verwerkt in een virtuele tour. De bezoeker krijgt een goede indruk van onze kamers…”

    Lia vader, Hotel Zomerlust

Informatie nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op.


Of bezoek ons
Edisonweg 41B
4382 NV Vlissingen
E-mail ons